Нашите новости

Пакети за индивидуални куќи и домови

Oct 29, 2020

Пакет за обезбедување на деловни објекти

Oct 02, 2020

Систем за обезбедување на индивидуални домови

Sep 23, 2020

Сокол Обезбедување-Куќи и Домови

Sep 22, 2020

5 начини како да го обезбедите Вашиот дом

Sep 16, 2020

Не ја пропуштајте оваа понуда-Обезбедување на домови и деловни објекти

Jul 24, 2020

Сокол Обезбедување-Куќи и Домови

Jul 07, 2020

Пакет за обезбедување на индивидуални куќи и домови.

Jul 03, 2020

Пакет за обезбедување на деловни објекти

Jun 24, 2020

ИНДИВИДУАЛНИ ДОМОВИ

Jun 16, 2020

Септемвриска акција на видео-надзор

Sep 24, 2019

Обука за стекнување лиценца за обезбедување

Sep 24, 2019

Зошто Ви е потребен видео надзорен систем

Sep 11, 2019

Безбедноста на вашиот дом е најважна

Aug 07, 2019

Идеални решенија за вашата безбедност.

Обука за стекнување лиценца за физичко обезбедување

Aug 07, 2019

Промотивна акција

Jul 31, 2019

Сет во комплет - комплетна заштита од „неповикани“ гости.

Сокол-Обезбедување вработува

Jul 31, 2019

Поради зголемување на обемот на работа, „СОКОЛ-ОБЕЗБЕДУВАЊЕ“ објавува оглас со цел проширување на тимот доверливи професионалци – физичко обезбедување.

Летна промотивна акција

Jul 31, 2019

Промотивен пакет за месец Август. Безбедноста на вашиот дом - секогаш во прв план!

Пристигнаa новите патролни возила!

Aug 21, 2018

Пристигнаa новите патролни возила! Поголема безбедност за сите наши коминтенти, сегашни и идни!

ISO 9001:2008

Jun 04, 2010

СОКОЛ ОБЕЗБЕДУВАЊЕ го имплементира системот за управување со квалитет ISO 9001:2008 и се здоби со сертификат.

Сокол Обезбедување започна со обуката „БИДИ СОКОЛ“

Jun 04, 2010

На обуката може да се пријават сите заинтересирани лица кои подоцна сакаат да се стекнат со лиценца.