Пакет за обезбедување на деловни објекти

Пакет за обезбедување на деловни објекти

Сокол Обезбедување е лиценцирана агенција за обезбедување на имоти и лица и постои веќе 20 години. Професионалниот тим е составен од искусни и сертифицирани професионалци, обучени за брза реакција и интервенција во клучен момент со цел спречување на штети од поголеми размери.

Сокол Обезбедување нуди ПАКЕТ ЗА ОБЕЗБЕДУВАЊЕ НА ДЕЛОВНИ ОБЈЕКТИ.

Нашиот пакет за обезбедување на деловни објекти содржи организиран 24-часовен надзор над вградените технички системи и уреди за обезбедување, преку контрола на пристап, отварање и затварање, противпожарна заштита, пртивпровална заштита, видео надзор, ангажман на сертифицирани безбедносни службеници и патролни возила заради спречување на штетни дејства и по пристигнат алармен сигнал во нашиот Центар за обезбедување и надзор.

Пакетот содржи:

• Бесплатен алармен систем Paradox

• Редовен сервис

• Редовна мото патрола

• Експресна интервенција по дојава на алармен уред

Со склучување на годишен договор за користење на нашите услуги, сите услуги и уреди влегуваат во цената на пакетот, што на годишно ниво изнесува 365 евра. (во цената не е вклучен ДДВ).

Претходна новост Следна новост