Агенција за обезбедување "СОКОЛ-ОБЕЗБЕДУВАЊЕ"

Противпровална заштита

Истражувањата покажуваат дека провалниците би биле обесхрабрени и би се откажале од провала во куќа доколку истите би знаеле дека куќата е опремена со алармен систем.

Алармниот систем може да биде многу ефикасно средство за спречување на кражба и физички напад во вашиот дом.

Ова значи дека без разлика дали ќе заминете на одмор, или едноставно ќе ги исклучите светлата со цел да се одморите по долгиот работен ден, вградениот алармен систем во вашиот дом ќе ви овозможи да се чувствувате помирно, заштитувајќи ги вашите лични предмети и уште поважно - вас и вашето семејство.

Други безбедносни системи

Видео надзор

Видео надзорот ви овозможува во секое време да имате увид за случувањата на Вашиот објект.

ПОВЕЌЕ
Противпожарни централи

Нашите противпожарни централи нудат висиоко ниво на заштита, детекција на пожарот значи и заштита на лицата и имотот.

ПОВЕЌЕ
ГПС(GPS) надзор

Постојано следење во реално време од страна на патролните возила и упатување до вистинската локација во случај кога е потребна интервенција.

ПОВЕЌЕ