Агенција за обезбедување "СОКОЛ-ОБЕЗБЕДУВАЊЕ"

Видео надзор

Нашиот тим врши постојан физички надзор над вградени технички системи и уреди за обезбедување на вашиот имот, телекомуникациски пренос на алармни сигнали и  надзор заради спречување на штетни дејствија над лицата и имотот по пристигнат алармен сигнал од центар за обезбедување и надзор.

Видео надзорот ви овозможува во секое време да имате увид за случувањата на Вашиот објект.

Други безбедносни системи

Противпровална заштита

Алармниот систем може да биде многу ефикасно средство за спречување на кражба и физички напад во вашиот дом.

ПОВЕЌЕ
Противпожарни централи

Нашите противпожарни централи нудат висиоко ниво на заштита, детекција на пожарот значи и заштита на лицата и имотот.

ПОВЕЌЕ
ГПС(GPS) надзор

Постојано следење во реално време од страна на патролните возила и упатување до вистинската локација во случај кога е потребна интервенција.

ПОВЕЌЕ