Систем за обезбедување на индивидуални домови

Систем за обезбедување на индивидуални домови

Вашиот дом треба да има одреден степен на безбедносен систем, без разлика дали станува збор за основен (направи сам) систем или систем кој доаѓа со професионален мониторинг.

Денес има многу опции за домашна безбедност за секој буџет и за секое ниво на заштита.

Со идентификување на основните области на кои им е потребна заштита, можете да го одредите минималниот број на безбедносни камери потребни за вие и вашето семејство да бидете безбедни.

Во зависност од домашниот буџет, можеби ќе сакате да користите повеќе од минималниот број на камери или да инвестирате во систем за HD безбедносна камера за подобрени детали во вашите безбедносни снимки.

За да изберете систем со кој ќе се чувствувате безбедно, контактирајте не за консултации. Ние ќе ги процениме потребите на вашиот имот. Ние нудиме:

• Професионална инсталација на безбедносен систем

• Услуги за клиенти и репутација на брендот

• Месечни трошоци

• Дополнителни при следење на патролата

Вашето барање може да го испратите на е-маил адресата contact@sokolsecurity.mk или јавете се на тел/вибер 078/265-778. Со задоволство ќе Ви одговориме.

Претходна новост Следна новост