ИНДИВИДУАЛНИ  ДОМОВИ

ИНДИВИДУАЛНИ ДОМОВИ

Нашиот пакет за обезбедување на индивидуални куќи и домови е наменет за сите граѓани кои сакаат да придонесат за заштита на своите домови од кражби во соработка и координација со нашата агенција за обезбедување на имот и лица.

Пакетот содржи:

  • Монтажа на алармен уред
  • Редовен сервис
  • Редовна мото патрола
  • Експресна интервенција по дојава на алармен уред

Со склучување на годишен договор за користење на нашите услуги, сите услуги и уреди влегуваат во цената на пакетот, што на годишно ниво изнесува 10000 денари. Нудиме можност и за месечна исплата, по цена од 999 денари месечно.(во цената не е вклучен ДДВ).

Претходна новост Следна новост