Обука за стекнување лиценца за обезбедување

Обука за стекнување лиценца за обезбедување

Доколку сакате да ја градите својата кариера како професионалец за одржување на безбедноста на имот и лица, тогаш оваа обука е вистинската можност за вас.

Со лиценца за физичко обезбедување, можете да се вклучите во обезбедувањето на лица и имот и да ја извршувате својата должност во согласност со законските прописи.

Сокол-Обезбедување нуди кредитирање на трошоците за стекнување на лиценца со склучување на договор за работа.

Повеќе информации на телефонскиот број 02/ 3225 – 000.

Претходна новост Следна новост