КВАЛИТЕТ

Сигурност и доверба

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

ДОВЕРЛИВИ ПРОФЕСИОНАЛЦИ

Сигурност и доверба

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

БЕЗБЕДНОСТ

Сигурност и доверба

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

ЗАШТИТА

Сигурност и доверба

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

24 часа
заштита

18 години
искуство

Доверба

Професионална
услуга

Агенција за обезбедување "СОКОЛ-ОБЕЗБЕДУВАЊЕ" Дооел Скопје

Заштита на Вашиот имот и сигурност

Живееме во ера кога значењето и потребата за заштита на приватноста е неизбежна. Имајќи ги предвид можностите на техничките средства и методите со кои може да се врши техничко обезбедување, почитувајќи ги законските регулативи Сокол обезбедување им пружа високо ниво на заштита на своите клиенти.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Услуги

Безбедносни системи

Видео надзор

Нашиот тим, во согласност со Законот за лични податоци врши физички надзор над вградени технички системи и уреди за обезбедување на вашиот имот, телекомуникациски пренос на алармни сигнали и  надзор заради спречување на штетни дејствија над лицата и имотот по пристигнат алармен сигнал од центар за обезбедување и надзор.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Безбедносни системи

Противпровална заштита

Тимот на Сокол обезбедување е спремен да спречи штета од поголем размер во најкраток рок. Нашиот тим ќе пристигне на местото на настанот за 3-5 минути по дојавата.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Безбедносни системи

Противпожарни централи

Според статистичките податоци во земјава, бројот на пожари е во постојан пораст. Превенција од вакви појави претставуваат противпожарните централи, кои можат да спречат штети од големи размери.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Безбедносни системи

ГПС(GPS) надзор

Постојано следење во реално време на патролните возила и упатување до вистинската локација во случај кога е потребна интервенција.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Доверливи професионалци

Последни новости

Пакети за индивидуални куќи и домови

29.10.2020

Пакет за обезбедување на деловни објекти

02.10.2020

Систем за обезбедување на индивидуални домови

23.09.2020

Задоволни клиенти

Lorem Ipsum е едноставен модел на текст кој се користел во печатарската индустрија. Lorem ipsum бил индустриски стандард кој се користел како модел уште пред 1500 години, кога непознат печатар зел кутија со букви и ги сложил на таков начин за да направи.

Ангел Ангеловски, Компанија

Lorem Ipsum е едноставен модел на текст кој се користел во печатарската индустрија. Lorem ipsum бил индустриски стандард кој се користел како модел уште пред 1500 години, кога непознат печатар зел кутија со букви и ги сложил на таков начин за да направи.

Ангел Ангеловски, Компанија

Lorem Ipsum е едноставен модел на текст кој се користел во печатарската индустрија. Lorem ipsum бил индустриски стандард кој се користел како модел уште пред 1500 години, кога непознат печатар зел кутија со букви и ги сложил на таков начин за да направи.