Сокол Обезбедување започна со обуката „БИДИ СОКОЛ“

Сокол Обезбедување започна со обуката „БИДИ СОКОЛ“

На обуката може да се пријават сите заинтересирани лица кои подоцна сакаат да се стекнат со лиценца, кое ќе им овозможи вработување во секторот - приватно обезбедување во приватни, јавни, државни институции.

Следна новост