Промотивна акција

Промотивна акција

Во текот на месец август акциска продажба на сет за видео-надзор на 24-рати со склучен договор за обезбедување.


Со договорот добивате БЕСПЛАТЕН АЛАРМЕН УРЕД PARADOX SP 4000 со потребен хардвер,инсталација и дојава до мониторинг на Агенцијата.

Претходна новост Следна новост