Пристигнаa новите патролни возила!

Пристигнаa новите патролни возила!

Пристигнаa новите патролни возила! Поголема безбедност за сите наши коминтенти, сегашни и идни!
Се комплетиравме! Одиме понатаму

"СИГУРНОСТ И ДОВЕРБА" - Сокол обезбедување

Претходна новост Следна новост