Летна промотивна акција

Летна промотивна акција

Промотивен пакет за месец Август.

  • Бесплатен алармен уред
  • Бесплатна монтажа и редовен сервис
  • Бесплатна интервенција по дојава на алармен уред
  • Редовна мото патрола
Претходна новост Следна новост