ISO 9001:2008

ISO 9001:2008

СОКОЛ ОБЕЗБЕДУВАЊЕ го имплементира системот за управување со квалитет ISO 9001:2008 и се здоби со сертификат со што стана членка на друштвото сертифицирани организации во светот. Преку своето искуство и воведувањето на системот за управување со квалитет СОКОЛ ОБЕЗБЕДУВАЊЕ изгради начела, принципи и насоки на работа кои придонесоа за зголемување на професионализмот во работата и квалитетот на услугите.

Претходна новост Следна новост